Hozzávalók:
80 dkg hátszín, 30 dkg füstölt szalonna, 25 dkg gomba, 30 dkg gyöngyhagyma, 1 kg burgonya, 1 cs. petrezselyemzöld, 10 dkg zsír, 8 dkg liszt, só, bors
Elkészítés:
A hátszínszeleteket sózzuk, borsozzuk és egy kevés olajban kisütjük. Elkészítjük a ragut: a kockákra vágott szalonnát kiolvasztjuk, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, tovább pirítjuk, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk finomra vágott zöldpetrezselyemmel és hozzáadjuk a gyöngyhagymát. A burgonyát meghámozzuk, sós vízben feltesszük főni, majd ha elkészült lehűtjük, kockára vágjuk és kisütjük. Végül az egészet összeforraljuk és a burgonyával tálaljuk.